מובילים מחוץ לקופסה
הגיע הזמן לעבור דירה? יש כמה דברים שחשוב לשים לב אליהם. כיצד יפעל המוביל כאשר יזהה רהיטים גדולים, איזה ציוד עזר קיים ואיך מתמודדים עם דלת צרה? כל התשובות.
לפני ההובלה, חשוב לארגן רשימה של כל הרהיטים והחפצים שאנו צריכים להעביר איתנו לדירה החדשה. אך, עם הלחץ וכל הסידורים מסביב, תמיד יהיו רהיטים שנצטרך להקדיש עבורם יותר זמן ותכנון כדי שיצלחו את ההובלה בהצלחה.
מוביל טוב הוא מוביל שיעביר לכם את כל הרהיטים והחפצים בבית ממקום למקום, מוביל מקצועי ומיומן יעשה את ההובלה במהירות ויעילות שתחסוך לכם זמן וכסף.
איך מתמודדים עם רהיטים גדולים?
כאשר תסכמו עם המובילים את הצעת המחיר והפריטים להובלה, אל תשכחו לציין רהיטים גדולים (ועדינים) שדורשים טיפול והתייחסות אחרת. לדוגמה, במידה ויש לכם פסנתר בבית, חשוב להגיד את זה למוביל. הובלה של פסנתר תהיה בעזרת מנוף אותו יצטרך המוביל להכין מראש. פגיעה בדפנות פסנתר יקר או בקירות הבית החדש בזמן פירוק התכולה הם מקרים שמהם מוביל מקצועי יעדיף להימנע.
איזה ציוד עזר קיים?
חברות הובלות רבות מנהלות קשר רציף עם נהגי מנוף פרטיים המגיעים לעזור בעבודות גובה. השימוש במנוף חוסך זמן עבודה יקר וכשמדובר בקומות גבוהות בבניינים הוא מאפשר העמסה של מספר דברים עליו בדרך לדירה או ממנה.
לעיתים מגיע המוביל אל בניינים בהם אין צורך בשימוש במנוף או שהמנוף אינו יכול להיכנס ולחסום את הרחוב (רחוב צר) ולכן, במקרים כאלה יעשה שימוש בחבלים כדי לצלוח את ההובלה.
מה עושים כשדלת הכניסה צרה ואין מנוף?
חודשי הקיץ הם חודשים המאופיינים במעברי דירה רבים ולעיתים, אין סנכרון בין אנשי ההובלות לבין אנשי המינוף. גם במקרים שההובלה היא מעיר לעיר או באיזורים מרוחקים ובהם לא ניתן לשכור שירות של מנופאי או שדלת הכניסה צרה יהיה צורך בפירוק של הרהיט על מנת להעבירו או לבדוק אפשרות של העברה דרך חלון רחב כדוגמת חלון הסלון.